Paraşütçüler Manisa'da 600 metre yüksekte masa açıp tavla oynadılar!

İki yamaç paraşütçüsü Manisa semalarında yaklaşık 600 metre yükseklikte masa açıp tavla oynadılar. Maceracılar, etkinliklerini kameraya aldılar. Sadece Türkiye'de karşılaşılabilecek görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Çınaroba Tepesi'nden atlayan iki yamaç paraşütü pilotu yaklaşık 600 metrede tavla oynadı. Sosyal medyaya yüklenen görüntüler büyük ilgi gördü.

Yamaç paraşütü yapmak isteyen pilotların uğrak noktası haline gelen Çınaroba Tepesi, ilginç bir uçuşa sahne oldu. Saruhanlı'da yaşayan iki yamaç paraşütü pilotu Vedat Kartal ve Devran Hacı, yanlarında getirdikleri tavlayla tandem atlayış yaptı.

HAVADA MASA AÇTILAR

Havada masa açıp tavla oynayan paraşütçüler, yaşadıkları deneyimi aksiyon kamerasıyla kaydetti. Görüntüleri sosyal medyada paylaşan deneyimli pilotlar ilgi gördü.

PARAŞÜT PİLOTU VE TAVLACI VEDAT KARTAL AÇIKLAMA YAPTI

Yaklaşık 5 senedir Çınaroba'dan uçuş yaptıklarını belirten Vedat Kartal, 'Devran ile etkinlik yapmak istedik. Sürekli normal uçuşlar yapıyorduk, bu kez farklı bir deneyim olması için yanımıza tavlamızı aldık. Çınaroba'da 300 metrelik tepeye çıkıp hazırlıklarımızı yaptık, uçuşa başladık. 300 metrelik tepede havalanıp tepeye vuran rüzgardan yararlanarak 600 metreye kadar tırmandık. 600 metrede sürekli stabil durabiliyorsunuz ve rüzgardan dolayı da irtifa kaybettirmiyor. 1- 2 saat yukarıda kalabiliyorsunuz. Biz de o iki saat boyunca canımız sıkılmasın diye havada etkinlik yapalım istedik. Tavlamızı oynadık. Zor olmadı. Aslında yamaç paraşütü ne kadar tehlikeli bir spor olsa da uçuşa uygun olan hava şartlarında bir sıkıntısının olmadığı görüldü. Sosyal medyada gören herkes uçmak istedi. 'Biz yerde oynayamıyoruz, siz havada oynuyorsunuz' diye güzel tepkiler aldım. Hafta sonları yasak olduğu için kahvede oynayamadık. Öyle bir yasak olmadığı için biz de çıkıp havada oynadık' diye konuştu.

Paraşütçüler Manisa'da 600 metre yüksekte masa açıp tavla oynadılar! ile ilgili etiketler Manisa paraşüt tavla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.