Ankara'da paraşüt kazası! Bir askerimiz şehit oldu

MSB, Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen serbest paraşüt atlayışı sırasında meydana gelen kazada bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yaşanan elim kazaya ilişkin açıklamada bulundu.

Başsağlığı dileklerinin iletildiği MSB açıklamasında şöyle denildi:

"Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 3 Kasım 2022 tarihinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan DEMİR şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Özel Kuvvetler Komutanlığında paraşüt eğitimi sırasında kaza geçirerek şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in şehadet haberi, Mersin'deki ailesine verildi.

Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve askeri yetkililer, Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in (26) şehadet haberini, merkez Mezitli ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de yaşayan babası Sami ve annesi Aysel Demir'e verdi. Haberin ardından şehidin baba evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevreye Türk bayrakları asıldı. Taziye çadırına giden ailenin yakınları ve komşuları da başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin evli olduğu öğrenilirken, yarın kentte yapılacak törenle ebediyete uğurlanacağı bildirildi.

Ankara'da paraşüt kazası! Bir askerimiz şehit oldu ile ilgili etiketler Mersin Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.