Parasız kalınca internetten oğlunu sattı!

Çin'de yaşayan bir baba parasızlıktan ve iki çocuğuna bakmaktan bıkınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Durumu fark eden büyükbaba torununu kurtardı.

Çin'de babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan 15 aylık çocuk, büyükbabası tarafından kurtarıldı. Buluşma anında yaşlı adamın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

İNTERNETTEN SATTI!

Zheng Zheng isimli bebek, 22 yaşındaki babası tarafından internetten satıldı. Bebeği bulan polis, talihsiz çocuğu büyükbabasına teslim etti. O anlar duygusal sahnelerin yaşanmasına sebep oldu.

PARASIZLIĞA ÖFKELENİP SATMIŞ

Bebeğini satan babanın evde iki oğluna bakmak zorunda kaldığı için bunaldığı ve para kazanamadığı için de öfkelenerek oğlunu satmaya karar verdiği öğrenildi. Babası tarafından evinden 124 mil uzaklıktaki Jinan'a, yeni ailesine teslim edilen çocuk bir süre burada yaşadı.

BÜYÜKBABA FARK EDİNCE SOLUĞU POLİSTE ALDI

Büyükbaba, Ay yeni yılını kutlamak için Tengzhou'ya dönünce torunlarından birinin olmadığını fark edince oğlunu sorgulayıp gerçeği öğrendi. Olayı polise bildiren büyükbaba, talihsiz çocuğun kısa sürede bulunmasını sağladı.

Polis kısa süre içerisinde çocuğu bulup büyükbabasına teslim ederken, baba ve çocuğu satın alan aile çocuk kaçakçılığı suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak.

Parasız kalınca internetten oğlunu sattı! ile ilgili etiketler Çin oğlunu satan adam
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.