Parasını alamayan Ofsporlu futbolculardan "Fesupanallah"lı protesto... Başkanın cevabı manidar oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor'da paralarını bir süredir alamayan futbolcular, kulübün resmi Twitter hesabından bir video paylaşarak yönetime mesajı gönderdi. Sosyal medyada büyük ilgi gören "Fesupanallah" videosu'na başkan da aynı incelikte cevap verdi...

TFF 3. Lig'de ilk 17 haftayı 28 puanla 5. sırada tamamlayan Ofspor'da paralarını bir süredir alamayan futbolcular, Erkin Koray'ın Fesupanallah şarkısıyla klip çekti! Yönetime mesajı kulübün resmi Twitter hesabından gönderen futbolcuların bu videosu sosyal medyada viral oldu.

"Arkası gelmez ödemelerin, bıktım illallah. Bize de bir gün peşinat yatar, yatar inşallah" olarak değiştirilen şarkı sözleri gülümsetti.

Ofspor başkanı ise cevabı yine Twitter hesabı üzerinden verdi. İngilizler'in ünlü mafya dizisi Peaky Blinders'tan bir alıntı yapılan cevapta "Bizde kimsenin parası kalmaz" mesajı verildi. 

Başkan ile futbolcular arasındaki bu atışma büyük ilgi gördü.

Parasını alamayan Ofsporlu futbolculardan "Fesupanallah"lı protesto... Başkanın cevabı manidar oldu ile ilgili etiketler ofspor Erkin Koray Fesupanallah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.