Paranormal İşaretler filminin konusu nedir? Paranormal İşaretler oyuncuları kimlerdir?

17 Şubat Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Paranormal İşaretler filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Korku türündeki film Paranormal İşaretler hangi kanalda, Paranormal İşaretler oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

17 Şubat Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Paranormal İşaretler adlı korku filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Paranormal İşaretler 2014 yılında vizyona girmiştir. Paranormal İşaretler adlı korku filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Paranormal İşaretler filminin konusu nedir, Paranormal İşaretler oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Paranormal İşaretler filminin konusu ne?

Jessabelle adında, bir araba kazası sonucunda karnındaki bebeğiyle sevgilisini kaybeden bir genç kadını konu almaktadır. Filmin yapımcısı “Paranormal Activity”yi yaratan Jason Blum.

Paranormal İşaretler filminin konusu nedir? Paranormal İşaretler oyuncuları kimlerdir?

 Saw serisinin son halkaları “Saw VI” ve “Saw 3D”nin yönetmeni Kevin Greutert yeni filmiyle karşımızda. Orjinal adı JESSABELLE olan Paranormal İşaretler filmi Kanal D Dijital Film Arşivinde! Paranormal İşaretler oyuncuları, hikayesi, yönetmeni, gösterim yılı, konusu, başrollerinde kim var ve hangi firma detaylarını bulabileceğiniz filmi hd kalitesinde, tek part, dublajlı izleyebilirsiniz.

Paranormal İşaretler filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Kevin Greutert

Oyuncular: SARAH SNOOK, MARK WEBBER, JOELLE CARTER

Tür: Korku

Yapım Yılı: 2014

Paranormal İşaretler filminin konusu nedir? Paranormal İşaretler oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Paranormal İşaretler filminin konusu oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.