Paramparça 65. bölüm fragmanında neler oluyor?

Star Tv 'nin sevilen dizisi  Paramparça 65. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Paramparça 65. bölümü fragmanından anlaşıldığı kadarıyla soluksuz illenecek.

Paramparça 65. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz konuşulmaya başlandı.

İzleyicilerin merakla beklediği dizi Paramparça 65. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça dizisinde başrolleri Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaşiyor. Dizinin senaryosu Yıldız Tunç’a ait. Yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapıyor. Paramparça yeni bölümüyle 9 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star'da yayınlanacak.

Paramparça'da Ozanın eve gelmesi ile silah ateş alır ve kim vurulur?

Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Paramparça'da Dilara hapiste!

Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.

Paramparça 64. bölüm izle

PARAMPARÇA 64. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.

Paramparça 65. bölüm fragmanında neler oluyor? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.