Paralar nerede? Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda Fikret Orman gerilimi

Beşiktaş'ta eski başkan Fikret Orman ve bazı yöneticiler, divan kurulu toplantısının başlamasının ardından, toplantıya katıldı. Başkanlık yaptığı 7.5 yıllık dönemin ardından görevini bırakan Fikret Orman, 2 yıllık aranın ardından ilk kez divan kurulunda yer aldı. 

Beşiktaş Kulübü 2021 yılı 3'üncü Olağan Divan Kurulu toplantısı Vodafone Park'ta yapılıyor. Daha önce divan kurulu toplantısında yer alacağını açıklayan eski başkan Fikret Orman da toplantıya katıldı. 

Başkanlık yaptığı 7.5 yıllık dönemde iki şampiyonluk yaşayan Orman, görevi bırakmış, yerine gelen Ahmet Nur Çebi'yle aralarında soğuk savaş başlamıştı. Orman'ın Çebi yönetimine yaptığı suçlamalara mevcut başkan "Divan'da cevap vereceğim" demişti. Siyah-Beyazlı camia Vodafone Park'ta hesaplaşıyor.

"BEN BAŞKA BİR KULÜBE Mİ HİZMET ETTİM"

Kürsüye çıkan Orman'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Buraya gelmeden önce 'hesap soracak' tarzı şeyler ve alakam olmayan röportajlar gördüm. Ben 40 seneye yakın, 38 senedir kongre, 18 senedir de divan kurulu üyesiyim. Ben yaptığım konuşmalarda Beşiktaşlıyız, divan kurulundayız bilincinde oldum"

"Beşiktaş'a yakışmayacak üsluba hiçbir divan kurulu üyesinin müsaade etmeyeceğini, benim de böyle bir niyette olmadığımı belirtmek isterim."

"Neden bu zamana kadar gelmedin?" dendi. Pandemi vardı zaten. Benim bıraktığımdan bu yana ikinci divan toplantısı bu. Öncekine gelmeye niyetlenmiştim ama sezon başı olduğu için dedikodu çıkmasın diye katılmadım."

"Başkan cevap ver" diyen büyüklerimiz oluyor. Ben kimsenin taşeronu değilim. Ben eski başkanım, divan kurulu üyesiyim. Fikri olan varsa çıksın söylesin. Kimsenin bana ihtiyacı yok. Kimsenin ifadelerini kullanmak gibi bir niyetim de yok."

Paralar nerede? Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda Fikret Orman gerilimi

ÇEBİ 35 KEZ ORMAN'LA İLGİLİ KONUŞMUŞ

"Ben senelerce başkanlık yaptım. Başkanlığın, yönetim kurulu üyeliğinin nasıl zorluk olduğunu iyi bilirim. Çok zor şu anda. Döviz almış başını gidiyor, kontratlar var... Uykusuz geçirdiğiniz günler olur. Dışarıdan kolay gözükür ama öyle değildir."

"Sayın başkan geçen seferki divanda benimle alakalı çok ifade kullanmadığını söyledi ama ben saydım, 35 defa benimle ilgili konuşmuş. Ben ise 2 defa konuştum."

"Bir tanesi yönetim tarafından ibra edilmediğimde oldu. İkincisi de hocayla alakalı tazminat olayı olunca çocuklarım TT oldun dedi, ondan dolayı konuştum. Beşiktaş'ı germek gibi bir niyetim yok ama damarıma çok gelindiğinde üzülüyorum."

"İbra etmemek ne demektir? İbra etmezsiniz, bir şey vardır, gidersiniz mahkemeye. Gidildi mi, gidilmedi. Neden ibra edilmedi o zaman? Benim itibarımla oynamanın kimseye kazandıracağı bir şey yoktur. Büyüklerimizden böyle görmedik."

"Başkan arada konuşmalarında "Muhalefet şöyle yapıyor" diyor. Bu muhalefet kim? Benden bahsediliyorsa bunun açıklıkla ifade edilmesi lazım. Ben böyle işlerin içine asla girmem. Ben, bana yaptırıldığı gibi kimseye küfür falan, taraftarlarla organizasyonlar yapmadım."

"Ben sanki başka bir yere hizmet ettim! Ben sanki gavuristandan geldim ya! Ben sizin aranızdan geldim"

"Ne beklerdim kendimle alakalı? Raporun açıklanacağını duydum, çok sevindim. Ne emekler döktüm şuralara. Bu yapılan dedikoduları hiç hak ettik mi ya? Takdir edilecek bir şey konuşulacakken geriye dönüp dönüp..."

"Ben, Demirören gibi 10 milyon dolar borçla alıp, 330 milyon dolar borçla bırakmadım. Ben, 330 milyon dolarla aldım, 2 trilyon 700 milyon lirayla bıraktım"

Orman konuşmasını yaptıktan sonra Divan Kurulu'ndan ayrıldı. Orman'dan sonra kürsüye çıkan bir kongre üyesi "Fareler hep kaçarlar" ifadesini kullandı.

Paralar nerede? Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda Fikret Orman gerilimi ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.