Paralar hesaplara yatmaya başladı

Üniversite öğrencilerinin aralık ayı burs ve kredi ödemeleriyle ilgili son dakika müjdesini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. Bakan Kasapoğlu, ödemelerin öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, aralık ayı burs ve kredi ödemelerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına bugün itibariyle yatırılmaya başlandığını duyurdu. 

Kasapoğlu müjdeli haberi "Sevgili arkadaşlar, aralık ayı burs ve kredileriniz an itibarıyla hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim." mesajı ile verdi

Kasapoğlu, 6-10 Aralık tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını söyledi.

TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Aralık, "2" olanlar 7 Aralık, "4" olanlar 8 Aralık, "6" olanlar 9 Aralık, "8" olanlar ise 10 Aralık'ta ödemelerini alabilecekler. 

Paralar hesaplara yatmaya başladı

 

Paralar hesaplara yatmaya başladı ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanı kredi Öğrenci Ödeme burs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.