Paralar Hesaplara Ödenmeye Başladı! TC Kimlik Numaranızla Kontrol Edebilirsiniz

Milyonlarca vatandaşın beklediği haber en sonunda geldi. Paralar bu sabah saatlerinden itibaren hesaplara yattı. Sorgulama işlemi için T.C kimlik numarası ile kontrol sağlanacak. Bu haber Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’den açıklandı.

Milyonlarca vatandaşın beklediği haber en sonunda geldi. Paralar bu sabah saatlerinden itibaren hesaplara yattı. Sorgulama işlemi için T.C kimlik numarası ile kontrol sağlanacak. Bu haber Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’den açıklandı.

Bakan Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabı üzerinden üzüm ve fındık üreticilerinin paralarının yattığını son dakika gelişmesi olarak paylaştı. Vatandaşın yüzünü güldüren haber Bakan Pakdemirli'den geldi.

Bütün ödemelerin tamamlandığını açıklayan Bakan üreticilerin hesaplarını kontrol etmeleri için çağrıda bulundu. Üreticiler T.C kimlik numaraları ile sorgulama yapabilecekler. Kontrol ise bu şekilde pratik olarak sağlanacak. Bakan Pakdemirli tarafından yapılan açıklama gündemde etki yarattı.

Bakan'dan Üreticilere Müjdeli Haber

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yapmış olduğu paylaşımda fındık üretimi için 85 milyon, üzüm üretimi için de 75 milyon ödeme yaptıklarını açıkladı. Bakan Pakdemirli resmi Twitter hesabı üzerinden çok önemli açıklamalarda bulundu.

Üzüm ve fındık alımı için ödemelerin tamamlandığı açıklandı. Üzüm ve fındık üretimi yapan bütün vatandaşların ödemelerinin tamamlandığını açıklayan Bakan Pakdemirli üreticilerin kimlik numaraları ile kontrol sağlamaları talebinde bulundu. Yaşanan bu sürpriz gelişme ise üreticinin yüzünü güldürmeyi başardı. 

Üzüm ve Fındık Alım Ödemeleri Tamamlandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli resmi Twitter hesabı üzerinden çok önemli açıklamalarda bulundu. Üzüm ve fındık alımı işlemlerinin devam ettiği ve ödemelerin tamamlandığını açıklayan Pakdemirli rakamları da üreticilerle paylaştı.

Üreticilerin T.C kimlik numaraları ile sorgulama yapabileceklerini ifade eden Bekir Pakdemirli üreticinin yüzünü güldürmeyi başardı. Ödemelerin hesaplara yatırıldığını belirten Bakan T.C kimlik numarası ile hesapların kontrol edilmesini belirtti. Yaşanan bu son dakika gelişmesi ile birlikte üzüm ve fındık üretimi yapan vatandaşlar büyük bir sevinç yaşadı. 

Paralar Hesaplara Ödenmeye Başladı! TC Kimlik Numaranızla Kontrol Edebilirsiniz ile ilgili etiketler Ödeme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.