"Para ve şöhret Mustafa Ceceli'yi bozdu!" / VİDEO

Bir dönemin ünlü oyuncusu Yaşar Alptekin, son dönemlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli hakkında, "Para ve şöhret en delikanlı adamı bile bozar" dedi.

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, 'Duymayan Kalmasın' programına konuk oldu. Bir dönemin ünlü oyuncusu bilinmeyenlerini anlatırken, son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli hakkında da yorum yaptı.

"BARİYERLER BOĞAZIMI KESECEKTİ"

Yaşar Alptekin kısa bir süre önce geçirdiği motosiklet kazasıyla ilgili, "Yaşanması gerekiyormuş. Verilmesi gereken bir sadakam varmış. Motorumu çalıştırmadan önce yanıma Suriyeli bir çocuk yanıma geldi. Böyle biraz 'hadi hadi git' dedim. Sonra pişman oldum, sadaka verdim. Eğer o sakadayı vermeseydim bugün yanınızda olmayabilirdim. Çünkü 10 santim daha ileri gitseydim bariyerler boğazımı kesecekti" dedi.

"EVLENMEK İSTİYORUM"

"Köyden geldim ve bir anda şöhretin ihtişamını yaşadım, artık demlenme dönemindeyim" diyen Alptekin sözlerini şöyle sürdürdü: "Ayrıldığım eşimle sosyal medyadan tanıştım ve evlendim. 55 yaşında bir insanım yeniden evlenmek istiyorum. Kapalı ve açık olması önemli değil. Bundan sonra evleneceğim kişiyi ben seçmek istiyorum.

"SANATÇI İNSAN TİCARET YAPAMAZ"

Yatırımlarımı hep kaybettim. Yanlış işler yaptım. Sanatçı insan ticaret yapamaz. 11-12 kere ticaret girişiminde bulundum ama hepsinde batırdım. Sonra anladım ki ben ticaret yapmamalıyım. Ticari zeka ayrı bir zeka."

"PARA VE ŞÖHRET EN DELİKANLI ADAMI BOZAR"

Mustafa Ceceli hakkında da konuşan Alptekin, "İyi bir arkadaş ama yıllardır söylediğim bir şey var. Para ve şöhret en delikanlı adamı bile bozar. Ben ne delikanlıklar ne iyi aile kızları gördüm ama şöhret olduktan sonra kendilerini bozdular. Hepimiz bir imtiham içindeyiz. Bir anda ne oldum oluyorsun. Ben de biliyorum bu durumu. Bunu kimse inkar edemez." ifadelerini kullandı.

"Para ve şöhret Mustafa Ceceli'yi bozdu!" / VİDEO ile ilgili etiketler Yaşar Alptekin Mustafa Ceceli Para şöhret bozar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.