"Para karşılığı evlenmeyi düşündüm"

Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu Kanal D'de yer alan 2. Sayfa programının bugünkü konuğu oldu.

Öğrenci olduğu dönemde İngiltere'de yaşayan Onur Büyüktopçu o yıllara ait anılarını paylaştı. Büyüktopçu oturma ve çalışma izni almak için para karşılığı biriyle evlenmeyi düşündüğünü itiraf etti.

İşte Onur Büyüktopçu’nun açıklamalarından satır başları…

"Ben İngiltere’de yaşarken orada kalmak için ‘şansımı deneyeyim burada kalayım’ diye düşümdüm ama olmadı. Bir dönem araştırdım bu işleri ama beni alan çıkmadı.

Bu işler yurtdışında böyle. Orada kaldıkça belli bir süre sonra; ‘ben sana para vereyim benimle evlen, ben de burada oturma ve çalışma izini alayım para kazanayım’ diye düşünüyorsun.

Ben kimseye bu teklifi yapmadım ama araştırdım, sonra düşündüm bana göre bir iş olmadığını anladım. Çünkü evlenince 5-6 ay aynı evde yaşamak gerekiyormuş. ‘Hani evlendim, oturum izni aldım sen yoluna ben yoluma’ diye bir şey yok ben de vazgeçtim."

"Para karşılığı evlenmeyi düşündüm" ile ilgili etiketler 2. Sayfa Onur Büyüktopçu İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.