Para isteyen evsiz kadını vurdu

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde Aderbal Ramos de Castro adlı adam, yolda yürürken kendisinde 25 sent isteyen evsiz kadını vurdu. Caddedeki güvenlik kamerasınca görüntülenen saldırının ardından genç kadının kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

Dünyanın en fazla soygun ve cinayet işlenen şehirleri arasında yer alan Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti geçtiğimiz hafta akılalmaz bir cinayete sahne oldu.

Habertürk'ün geçtiği habere göre, yerel basında çıkan haberlere göre Aderbal Ramos de Castro adlı adam, kendisinden 25 sent sadaka isteyen 31 yaşındaki Zilda Henrique dos Santos Leandro adlı kadını sokak ortasında vurdu.Para isteyen evsiz kadını vurdu

Caddedeki bir dükkanın güvenlik kamerasınca çekilen görüntülerde genç kadının Castro'yu birkaç metre uzaktan takip ettiği görülüyor. Birkaç saniye sonra Castro belindeki tabancayı çekerek Leandro'yu vuruyor.

Polis, genç kadının kaldırıldığı hastanede öldüğünü açıklarken, Castro'nun ilk ifadesinde, aynı bölgede daha önce defalarca soyulduğunu, kadının da kendisini gasp edeceğinden korktuğu için silahına davrandığını iddia etti.

Para isteyen evsiz kadını vurdu ile ilgili etiketler Brezilya Dilenci evsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.