Papyonlu profesör Mehmet Çilingiroğlu hem söyledi hem oynadı

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Tarafsız Bölge programında türkü söyleyip zeybek oynadı. ABD'de yaşamını sürdüren Çilingiroğlu, daha önce de video konferans yöntemiyle yayına bağlanarak zeybek oynamıştı...

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, koronavirüs salgınıyla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu.

Çilingiroğlu, programın sonlarına doğru tartışma esnasında bir anda 'Cevizin yaprağı dal arasında' türküsünü söylemeye başladı.

"'ŞAKLABAN MISIN? DEMELERİNİ İSTEMİYORUM" 

Türkü bittikten sonra Çilinoğlu programın bir diğer katılımcısı olan Ali Çınar'a "Şimdi seninle beraber zeybek oynayacağız. Geç karşıma. Yarın ben Twitter'da 'Şaklaban mısın? Ne biçim insansın?' demelerini istemiyorum. Biz insanız." dedikten sonra birlikte karşılıklı zeybek oynadı.

 

Papyonlu profesör Mehmet Çilingiroğlu hem söyledi hem oynadı ile ilgili etiketler CNN Türk doktor video Mehmet Çilingiroğlu zeybek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.