Papyonlu profesör Mehmet Çilingiroğlu çileden çıktı

Katıldığı canlı yayınlarda bilimsel açıklamalarının yanı sıra ilginç tavırlarıyla da dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, bu kez yaptığı el hareketiyle gündeme geldi. Son olarak CNN Türk yayınında zeybek oynayan Çilingiroğlu, Bilim Kurulu'nu eleştirirken sinirlerine hakim olamadı.

California Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÇilingiroğluA Haber canlı yayınında konuştuğu sırada yaptığı hareketle gündeme oturdu.

OLAY HAREKET SONRASI STÜDYO BUZ KESTİ

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamasının sürmesine yüzüne taktığı siperlik ve maske ile örnekler vererek tepki gösterdi. Prof. Dr. Çilingiroğlu açıklama yaptığı sırada sinirlerine hakim olamayarak canlı yayında yaptığı el hareketi ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

Papyonlu profesör Mehmet Çilingiroğlu çileden çıktı

"NE BİÇİM BİLİM KURULU BU?"

Prof. Dr. Çilingiroğlu'nun açıklaması ise şu şekildeydi:

"Ya Bilim Kurulu oldun diye illa ki senin her dediğin gümüş tepsiyle yazılmış değil. Maskeyi bak ne demiş? Hacettepe'de 'Çıkarın çocuklar' demiş. Neredeyse kulaklarını çekecek. Sonra da kendisi koronavirüs olmuş. Ne biçim Bilim Kurulu bu? Allah akıl vermiş hocam. Kullan diye vermiş Allah aklı. 65 yaşındaki insanlar; benim dayım dışarı çıkamıyor ya!"

Papyonlu profesör Mehmet Çilingiroğlu çileden çıktı ile ilgili etiketler A Haber Koronavirüs Korona Mehmet Çilingiroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.