Papara sorun mu var? Papara canlı destek iletişim telefon numarası!

Papara'da devam eden the network connection was lost hatası nedeni ile kullanıcılar 31 Ekim akşamında Papara'da sorun mu var sorgusuna devam ediyor. İşte, Papara müşteri hizmetleri iletişim numarası…

Paypal’ın ülkemizde hizmetini durdurmasından sonra internet üzerinden alışveriş yapanların güvenli bir şekilde ödeme almasını ve gerçekleştirmesini sağlayan online bir cüzdan olan Papara ile günün her saatinde ödeme alabilme şansınız bulunmaktadır.

Ancak son 1-2 saatte Papara’ya ulaşımda sıkıntı yaşayan kullanıcılar Papara müşteri hizmetleri iletişim numarası aramaya başladılar. Masaüstü ve cep telefonu uygulamalarında alınan the network connection was lost hatasının ne zaman düzeleceği konusunda da henüz Papara tarafından net bir açıklama yapılmadı.

Papara Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0 850 340 0 340

Papara Telefon Numarası
0 850 340 0 350

Papara Faks Numarası
0216 545 67 50

Papara Mail Adresi
destek@papara.com

Papara Yazışma Adresi
Üçer sok. No: 8 Küçük Çamlıca 34696 Üsküdar/İstanbul

Papara sorun mu var? Papara canlı destek iletişim telefon numarası! ile ilgili etiketler papara Papara iletişim numarası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.