Papara sahibi kim? Papara'nın ortağının ismi ne?

Papara sahibi kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dönemin en çok kullanılan uygulaması Papara'nın sahibi kim merak edenler araştırmalara devam ediyor. İşte detaylar..

Papara sahibi kim sorusunun yanıtı son zamanların en çok tartışılan Papara uygulamasını kullanan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Papara detayları...

PAPARA SAHİBİ KİM?

Türkiye'de ödeme sistemleri alanındaki hareketlilik devam ediyor. Henüz aldığımız bilgiye göre Paywizard'ın kurucusu İlker Diker, 15 Milyon TL değerleme ile Papara'ya yatırım yaptı.

Paywizard, 2014 yılının başında bankalara dış kaynak temini ile hizmet vermeye başlamış ve faaliyetlerini entegre çözüm ortaklığıyla genişletmişti. Kısa sıra önce BDDK lisansını aldığını öğrendiğimiz Papara ise yasal olarak 'Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu' ünvanını taşıyan yeni bir girişim.

İlker Diker ile Papara ve Sektörü Konuştuk - YouTube

Paywizard Genel Müdürü İlker Diker, yatırımın tutarı ve hisse oranı hakkında bilgi vermiyor ancak Papara’nın CEO'su olarak görev yapacağını paylaşıyor. Papara'nın kurucu ortağı ve yönetim kurulu Başkanı Ahmed F. Karslı ise Papara’nın artık fatura ödeme, para transferi hizmetlerinin yanı sıra dijital cüzdan çözümleri de sunacaklarını ifade ediyor.

kaynak:webrazzi

 

 

Papara sahibi kim? Papara'nın ortağının ismi ne? ile ilgili etiketler Banka papara sahibi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.