Papara kart başvuru nasıl yapılır? Para yükleme nasıl yapılır? İşlem ücreti...

Papara Kart başvuru nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dönemin en çok kullanılan uygulaması Papara nasıl kullanılır, para yükleme nedir sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte Papara işlem ücretleri ve detaylar...

Papara kart başvuru nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Vatandaşların papara işlem ücretlerine dair meraklı arayışları sürerken Papara para yükleme ve detaylar haberimizde...

PAPARA KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Papara Kart için başvuru


Papara kartı almak isteyen kişilerin, yukarıda anlatıldığı gibi online sistem üzerinden hesap açmaları gerekmektedir. Sistem de bulunan başvurusu kısmına tıklayan kişiler, burada istenilen bilgileri yazdıktan sonra kart başvurusunda bulunabilirler.

Hesap açılışı sırasında hesaba 10 TL yüklenmelidir, bu para sisteme online bankacılık yolu ile yüklenebilir. Sonrasında ise adres beyanı girilerek kişilerin papara kartları girilmiş olan adrese gelecektir.

Papara Nasıl Kullanılır?

Papara online ödeme sistemini kullanmak için öncellikle bir Papara hesabı açılmalıdır. Bunun için Google Play Store veya App Store üzerinden uygulama telefona indirilmelidir. Daha sonra TC kimlik numarası ile sisteme giriş yapılarak kişisel bilgiler girilmelidir.
Bu işlemlerin ardından sistem onayı verilir ve papara hesabı kullanıma başlayabilir. Ayrıca, Papara hesabının tamamen aktif olması ve kişilerin papara kartlarını alabilmeleri için hesaba 10 TL yatırılması gerekmektedir. Tüm bunlar gerçekleştirildikten sonra hesabınız aktif hale gelecektir.

Papara’ya Nasıl Para Yüklenir?


Paparaya para yüklemek isteyen kişilerin yapmaları gereken işlem çok basittir. Kişiler, papara anlaşmalı bir ATM üzerinden normal hesaba para yükler gibi yükleme işlemlerini yapmalıdır. Banka hesabıyla benzer bir sisteme sahip olan papara, müşterilerine online olarak para yükleme işlemini de sunar. Yani Papara’ya banka hesabınız üzerinden para transferi, EFT, Havale gibi işlemler yapabilirsiniz.

Para yüklemeniz için yapmanız gereken şey papara hesabınıza uygulama üzerinden giriş yaptıktan sonra Para Yükle butonuna basmanızdır.

Online ödeme sistemi olan bu sistem üzerine para yüklemelerini ATM’ler üzerinden de rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:Gürsesgazetesi

Papara kart başvuru nasıl yapılır? Para yükleme nasıl yapılır? İşlem ücreti... ile ilgili etiketler Banka papara kart başvuru papara para yükleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.