Papa'dan bürokratlara: Gevezelik yapmayın

Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis, Noel kutlamaları öncesi gelenek haline gelen konuşmasında, bürokratlara dedikoduyu bırakmalarını söyledi. Papa, siyasilere 'Çatışmaları durdurun' çağrısında da bulundu.

Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis, Hristyan aleminin bayramı Noel öncesi konuşma gerçekleştirdi.

Apostolik Saray’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Papa Francis, diğer yılların aksine daha sert konuştu. Papa'nın hedefinde Vatikan'daki bürokratlar da vardı.

Papa sol ve sağ, ilericiler ve gelenekçiler arasındaki çatışmaların sadece kiliseye zarar verdiğini belirterek "Bu nedenle, çatışma içinde yaşamayı bırakıp birlikte yolculuk ettiğimizi bir kez daha hissetmemiz bizim için iyi olur" dedi.

"TAM BİR GEVEZELİK"

"Çatışmanın bizi götürdüğü ve kaçınmaya çalışmamız gereken ilk kötülük, bizi tatsız ve üzücü bir tuzağa düşüren dedikodudur. Bu tam bir gevezeliktir” diyen Papa Francis, bürokratları daha yararlı işlerle meşgul olma tavsiyesinde bulundu.

(DHA)

Papa'dan bürokratlara: Gevezelik yapmayın

Papa'dan bürokratlara: Gevezelik yapmayın ile ilgili etiketler Papa Vatikan papa françis bürokrat dedikodu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.