Papa Francis'ten rahibeye öpücük!

Geçtiğimiz hafta kendisini çekiştiren kadının eline attığı tokatla gündemi sarsan Katolik mezhebinin ruhani lideri Papa Francis, bu kez de bir rahibeyi öpmesiyle gündeme geldi.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, haftalık ayin öncesinde toplanan kalabalığı selamlarken bir rahibe kendisinden öpücük istedi.

Papa Francis'ten rahibeye öpücük!

'ISIRMAYACAĞINA SÖZ VERİYOR MUSUN?'

Papa'ya, geçtiğimiz hafta yaşadığı olayın ardından imajını düzeltmek için fırsat doğdu. Francis de bu pası geri çevirmedi.

Francis'e yaklaşan rahibe, “Bir öpücük Papa!” diye bağırdı. Bu isteğe yanıt veren Papa, “Isırırsın! Sana bir öpücük veririm ama sakin duracaksın. Isırmak yok! Isırmayacağına söz veriyor musun?” ifadelerini kullandı.

Papa Francis'ten rahibeye öpücük! - Resim : 2

RAHİBE DE PAPA DA İSTEDİĞİNİ ALDI

Rahibenin söz verircesine başını sallaması üzerine Papa, onu yanağından öptü.

Papa böylece yılbaşı arifesinde kalabalık içindeki bir kadının eline vurmasıyla oluşan ve özür dilemesine kadar giden kötü imajı da tersine çevirmiş oldu.

 

 

Papa Francis'ten rahibeye öpücük! ile ilgili etiketler Papa papa françis katolik
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.