Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi Çifti AsDor Oldu!

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam açıklanıyor. Türkiye'nin en uzun soluklu ödül organizasyonu olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kategorisi de merakla takip ediliyor. Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi dizi çifti Kardeşlerim dizisinin aşıkları Asiye ve Doruk seçildi. Ödülü Onur Seyit Yaran ve Su Burcu Yazgı Coşkun aldı.

Altın Kelebek Ödülleri en iyi dizi çifti kategorisi için tahminlerim var. Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunacağı ve Kanal D'de 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu yıl yine büyük bir organizasyona sahne olacak.

Birçok kategoride ödülün sahibini bulacağı gecede en iyi dizi çiftleri de ekrandaki yerini alacak. Televizyona damga vurmuş Yargı, Kardeşlerim, Duy Beni, Teşkilat, Masumlar Apartmanı gibi dizilerin başrollerini paylaşmış isimlerin yer aldığı Altın Kelebek Ödülleri en iyi dizi çifti kategorisinin sonucu belli olacak.

İKİ ADAYIM VAR

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde bu yıl en iyi dizi çifti adaylarım Yargı dizisinin Ceylin ve Ilgaz'ı ile Kardeşlerim'in aşıkları Asiye ve Doruk çifti olacak.

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ KATEGORİSİNDE KİMLER VAR?

Resim

 

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi Çifti AsDor Oldu! ile ilgili etiketler Pantene Altın Kelebek Ödülleri Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu Teşkilat Çağlar Ertuğrul Deniz Baysal Kardeşlerim Su Burcu Yazgı Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.