Pantagon'da koronavirüs alarmı

Koronavirüsten en çok etkilenen ülke olan ABD'de Başkan Trump'un ardından bir çok üst düzey görevli de koronavirüse yakalanmıştı. Son olarak ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, alarm durumuna geçti. ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ve birkaç kuvvet komutanı, orduda artan yeni tip koronavirüs vakalarının ardından kendilerini karantinaya aldı.

ABD Başkanı Donald Trump ve diğer üst düzey isimlerde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edilmesinin ardından ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) alarma geçti.

Amerikan basınına konuşan bir Pentagon yetkilisi, Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı Oramiral Charles Ray'in Pazartesi günü Covid-19'a yakalandığının açıklamasının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'nin ve birkaç kuvvet komutanının daha kendilerini karantinaya aldığını duyurdu.

Yetkili, Orgeneral Milley'nin önlem olarak çalışmalarına evden devam ettiğini belirterek son testinin negatif çıktığını aktardı.

 

Pantagon'da koronavirüs alarmı ile ilgili etiketler ABD Pentagon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.