Pandemiden dolayı sadece fotoğraflarını görüp ev satın alan çift hayatının şokunu yaşadı!

ABD'de duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Eşiyle birlikte ev arayışına giren bir çift koronavirüs pandemisi nedeniyle sadece fotoğraflardan görerek Missouri eyaletinde bir ev aldılar. Kısıtlamalardan dolayı bir kaç ay sonra taşınan çift online olarak satın aldıkları evde hayatlarının şokunu yaşadı. Çift, kapısı gizli bölmeyle kapatılmış ve içinde toz yumakları dolu bir oda buldu.

ABD’nin Missouri eyaletinde Sissy Hankshaw isimli bir kadın erkek arkadaşıyla birlikte yaşamak için ev ararken koronavirüs pandemisi nedeniyle sadece internetten fotoğraflarını gördükleri bir ev satın aldı.

DIŞARIDAN CAMI GÖRÜNÜYORDU FAKAT ODA YOKTU

Emlakçının kendilerine gösterdikleri fotoğraf ile satın alıkları ev için Pennsylvania’dan Missouri eyaletine gelen çift hayatının şokunu yaşadı. Evin içine giren çift, dışarıdan 2. katta görünen bir odanın evin içinde herhangi bir kapısının olmadığını fark etti.Camı görünen odanın arayışına giren çift, sonunda evde bulunan bir dolabın arkasındaki duvarda tahta kaplı bir bölme buldu. Aletlerle o bölmeyi açmaya çalışan çift hayatını şokunu yaşadı.

Pandemiden dolayı sadece fotoğraflarını görüp ev satın alan çift hayatının şokunu yaşadı!

TAHTA BÖLMEYLE KAPATILIP GİZLENMİŞ

Sosyal medya hesabından da saniye saniye yayınlanan o anlarda çift, tahta bölmenin kocaman bir odaya açıldığını fark etti. İçi toz yumaklarıyla kaplı bu odanın neden kapatıldığı bilinmiyor. TikTok hesabından yayınlayan kadının gizli odayı keşfettiği video milyonlarca izlendi.

Pandemiden dolayı sadece fotoğraflarını görüp ev satın alan çift hayatının şokunu yaşadı! - Resim : 2

"FOTOĞRAFLARDAN FARK ETMEMİŞ OLMAMIZ GARİP"

Sissy Hankshaw olay sonrası, “Pandemi nedeniyle bu evi daha önce görmeden internetten satın aldık ve iki ay sonra nihayet yerine gelerek gördük. Evde garip bir bir şey olduğunu anladık. Son birkaç aydır baktığımız 18 fotoğraftan bu odayı fark etmemiş olmamız gerçekten garip.” ifadelerini kullandı.

Pandemiden dolayı sadece fotoğraflarını görüp ev satın alan çift hayatının şokunu yaşadı! ile ilgili etiketler ABD ev sahibi pandemi oda gizli oda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.