Pandemide silaha sarıldılar! 6 ayda 272 silahlı toplu saldırı düzenlendi

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bu yıl silahlı saldırı olayları arttı. Sene başından bugüne silahlarla 272 toplu saldırı gerçekleştirildiği açıklandı. Bu rakam bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 40, 2019'a göre yüzde 65 daha fazla!

ABD Silahlı Şiddet Arşivi verilerine göre; yılbaşından bu yana ülke genelinde 272 silahlı toplu saldırı olayı gerçekleşti. Bu oranın geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 40, 2019'un aynı döneme göre ise yüzde 65 artışa karşılık geliyor.

Sadece bu hafta sonu, cuma ile pazar günleri arası, Illinois, Kuzey Carolina, Ohio, Teksas ve Washington eyaletlerinde meydana gelen silahlı toplu saldırılarda en az 10 kişi öldü, 50 kişi yaralandı. Saldırgan hariç en az 4 kişinin hayatını kaybettiği olayların "silahlı toplu saldırı" kategorisinde değerlendirildiği belirtildi.

Pandemide silaha sarıldılar! 6 ayda 272 silahlı toplu saldırı düzenlendi ile ilgili etiketler ABD silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.