Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu!

Eyüpsultan Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında mahallelerde bando ve mehter konserleri düzenliyor. Dört gün boyunca devam edecek etkinliklerin bugün ilkinin düzenlendiğini sosyal medyadan duyuran Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Bando takımımız bugün Alibeyköy Merkez, Güzeltepe, Emniyettepe ve Çırçır Mahallelerinde 19 Mayıs coşkusunu yaşattı" ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi 18 Mayıs Pazartesi 12:00-14:00 saatleri arasında Güzeltepe, Emniyettepe, Alibeyköy Merkez ve Karadolap mahallelerinde, 20 Mayıs Çarşamba 12:00-14:00 saatleri arasında Çırçır ve Akşemsettin mahallelerinde bando konserleri düzenleyecek.

Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu!

4 gün boyunca sürecek olan etkinliklerin ilkinin bugün gerçekleştiğini belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı;

"Bando takımımız bugün Alibeyköy Merkez, Güzeltepe, Emniyettepe ve Çırçır Mahallelerinde 19 Mayıs coşkusunu yaşattı. Konserlerimiz diğer mahallerimizde de dört gün boyunca devam edecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."

Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu! - Resim : 2

MEHTER KONSERLERİ

19 Mayıs Salı 12:00-16:00 saatleri arasında Nişanca, Defterdar, Topçular ve Düğmeciler mahallelerinde, 21 Mayıs Perşembe 12:00-16:00 saatleri arasında Rami, İslambey, Eyüpsultan Merkez ve Silahtarağa mahallelerinde mehter konserleri düzenlenecek.

Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu! - Resim : 3

Konserde Bandistanbul Orkestrası, mahallelerde dolaşarak hareketli, eğlenceli parçalar çalacaklar. Eyüpsultan Belediyesi Mehter Takımı ise, mahallelerde marşlar seslendirecekler.

Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu! - Resim : 4

Pandemi sessizliğini Eyüpsultan mahallelerinde bando sesleri bozdu! ile ilgili etiketler 19 Mayıs Eyüpsultan deniz köken eyüpsultan belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.