Pandemi hemşiresi oğluyla kapıdan hasret giderdi

Isparta'da koronavirüs tedbirleri kapsamında evine gidemeyen Ebru Çelik isimli pandemi hemşiresi, 3 yaşındaki oğluyla sosyal mesafe kuralına uyarak evinin kapısında hasret giderdi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yeni tip koronavirüs salgını sonrasında Isparta Şehir Hastanesi’nin bir kısmı pandemi bölümü olarak ayrıldı.

KAPIDA OĞLUYLA HASRET GİDERDİ

Hastanenin pandemi bölümündeki yoğun bakımda hemşire olarak görev yapan Ebru Çelik, korona virüs tedbirleri kapsamında Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı bir yurda yerleştirildi. Evine gidemediği için uzun süredir 3 yaşındaki oğlu Ali Havza’yı göremeyen Çelik, dün akşam oturduğu daireye gitti.

Evin önünde minik oğluyla maskeli ve eldivenli şekilde sosyal mesafeye uygun olarak görüşen anne Ebru Çelik, oğluna sarılıp, öpemeden oradan ayrıldı ve kaldığı yurda döndü.

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük ilgi gördü.

(İHA)

Pandemi hemşiresi oğluyla kapıdan hasret giderdi

Pandemi hemşiresi oğluyla kapıdan hasret giderdi ile ilgili etiketler Isparta Koronavirüs Korona hemşire Sosyal Medya pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.