Pandemi dönemi iğrenç pazarlık

Sultangazi'de koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması ve yeni tedbirlerin alınmasına rağmen fuhuş pazarlığı yapıldığı anlar kameraya yansıdı.

Dünyada ve Türkiye'de etkisini devam ettiren koronavirüse karşı etkin tedbirler alınmaya devam ederken, bazı vatandaşlar hastalığı umursamıyor.

İstanbulluların çoğu, hastalığın daha fazla yayılmaması için önlemlere uyarken,  bazı vatandaşlar ise hastalık yokmuş gibi yaşantılarını sürdürüyor.

Pandemi dönemi iğrenç pazarlık

Sultangazi- Mahmutbey yolunu mesken tutan 3 kadının yoldan geçen araçlarla fuhuş pazarlığı yaptığı anlar kameralara yansıdı.

Pandemi dönemi iğrenç pazarlık - Resim : 2

Görüntülerde yol kenarında bekleyen bir kadın,kendisiyle ilgilenen bir erkekle konuştuktan sonra kişinin aracına binerek uzaklaşıyor.  Kadın kısa bir süre sonra bindiği araç sürücüsü tarafından arkadaşlarının yanına bırakılıyor.

DHA

Pandemi dönemi iğrenç pazarlık ile ilgili etiketler İstanbul Sultangazi Fuhuş pazarlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.