Anadolu Efes 14 yıl sonra OAKA'da Panathinaikos'u yendi

Anadolu Efes Panathinaikos'u 14 yıl sonra OAKA'da devirmeyi başardı: 77-80. Micic'in 33 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçta üst üste 3. galibiyetini alan Lacivert-Beyazlılar, THY Euroleague'de iyi başlayamadığı sezonda önemli bir seri yakaladı.

THY Euroleague'in 8. haftasında Panathinaikos'a konuk olan Anadolu Efes, OAKA'dan 77-80 galip ayrılarak, Atina ekibini 14 yıl aradan sonra deplasmanda yenmeyi başardı. Lacivert-Beyazlılar, Yunanistan ekibini OAKA'da en son 8 Mart 2006'da oynanan EuroLeague Top 16 karşılaşmasında 76-73'lük skorla mağlup etmişti. 

İlk yarıyı 40-36 geride tamamlayan Efes, 14-23'lük 3. çeyrek skoruyla maçın kontrolünü ele aldı. Son çeyrekte hata yapmayan ve Pao'nun geri dönüşüne izin vermeyen temsilcimiz üst üste 3'üncü, toplamda 7'nci galibiyetini elde etti. Anadolu Efes 17 Kasım'da Bayern Münih'i ağırlayacak.

Karantinadan çıkan Shane Larkin'in forma giymediği maçta Vasilije Micic 33 sayıyla kariyer rekorunu kırdı. Sırp guard 29 verimlilik puanıyla maça damgasını vurdu. Panathinaikos'ta ise yeni transfer Shelvin Mack ilk maçında 18 sayı üreterek takımının en skorer ismi oldu. "Yoncalar" 6 maçta 2 galibiyette kaldı.

Anadolu Efes 14 yıl sonra OAKA'da Panathinaikos'u yendi ile ilgili etiketler Anadolu Efes Panathinaikos Basketbol Vasilije Micic THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.