Pala bıyıklı Babuna! Kedicikler övgüler yağdırdı

Adnan Oktar Örgütü'nün en eski müritlerinden olan ve 163 yıl hapis cezası alan beyin cerrahı Oktar Babuna'nın cezaevinde çekilmiş son halinin fotoğrafı görenleri şaşırttı. Kız kardeşi Tuba Babuna'nın paylaştığı fotoğrafta Oktar Babuna'nın pala bıyıkları ve uzun saçları dikkati çekti. Bu fotoğrafa Adnan Oktar'ın kedicikleri övgüler yağdırdı.

Adnan Oktar organize suç örgütü polisin operasyonu ile tamamen dağıtıldı ancak skandalları hala devam ediyor. Silivri Cezaevi'nde tutuklu olarak cezasını çeken Adnan Oktar ve müridlerine yönelik, aralarında örgüt elebaşının da bulunduğu, 78'i tutuklu, 236 sanığın yargılandığı dava geçtimiz aylarda karara bağlanmıştı.

DOKTOR OKTAR BABUNA'YA 186 YIL HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Örgüt elebaşısı olduğu iddiası ile yargılanan Adnan Oktar'ın 10 ayrı suçtan 1075 yıl 3 ay hapsinin verildiği mahkemede, Oktar Babuna hakkında "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak", "çocuğun cinsel istismarı" ve "nitelikli cinsel istismar" suçlarından 186 yıl hapsine karar verilmişti.

OKTAR BABUNA KAN TOPLAMA KAMPANYASI İLE GÜNDEM OLMUŞTU!

Ünlü cerrahlardan Cevat Babuna'nın beyin cerrahı olan oğlu Oktar Babuna, yurt dışına kaçırılan kanlarla gündeme gelmişti. Doktor Babuna, daha sonra babası ve ailesine çeşitli ithamlarda bulunmuştu. Operasyonda tutuklanıp dava sonucunda cinsel saldırı ve çocuğun nitelikli istismarı suçları dahil 200 yılın üstünde ceza almıştı.

TEKİRDAĞ CEZAEVİ'NDEN İLGİNÇ POZLAR VERDİ!

Halen Tekirdağ Cezaevi'nde yatan Oktar Babuna'nın yeni ve birbirinden ilginç fotoğrafları paylaşıldı. Fotoğraflarda Babuna'nın uzun ve pala bıyık bıraktığı ve saçlarını uzatıp arkadan da bağlayarak imaj değişikliği yaptığı görüldü. Oktar Babuna'nın bu yeni imajı, örgüt üyeleri tarafından "işte arslan" ifadesiyle paylaşıldı.

FOTOĞRAFLARI KIZ KARDEŞİ TUBA BABUNA PAYLAŞTI!

Halen cezaevinde yatan abisi Oktar Babuna'nın cezaevinde çekilen fotoğrafını İnstagram'da paylaşan kız kardeşi Tuba Babuna "Şuraya şöyle bir aslan resmi koyalım. Önce Allah'ın sonra Adnan Abisi'nin aslanı.. Tertemiz, yüksek ahlak, çok dindar, elinden, dilinden emin olunan, çok sevilen, gurur verici bir müslüman.. Büyük bir iman sevinciyle, aşkla, şevkle, rızayla ve her geçen gün artan imanıyla ,imtihanının biteceği günü bekliyor canım abim." ifadelerini kullandı.

KEDİCİKLER ÖVGÜ YAĞDIRDI

Öte yandan yine kediciklerden olduğu iddia edilen, k.19.Ayşe adlı bir Instagram kullanıcısının da, "Hay MaşaAllah Aslan, yiğit, yakışıklı, asil, derin imanlı, vefası çok güzel, Allah bir an önce özgürlüklerine kavuştursun. Bizler de çok özledik bu samimi arkadaşlarımızı.." yazdıktan sonra arka arkaya 5 tane kalp emojisi koyduğu görüldü.

Pala bıyıklı Babuna! Kedicikler övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Adnan Oktar oktar babuna
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.