Pakize Suda'nın cenaze töreni detayları belli oldu

Sevda Çiçeği, Hayat Bilgisi, Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Davetsiz Misafir, Erguvan Yılları gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve çok sayıda programın sunuculuğunu üstlenen oyuncu & yazar Pakize Suda, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Beynine pıhtı atması sonucu 71 yaşında vefat eden Pakize Suda'nın cenaze töreni bilgileri belli oldu. Suda yarın Muğla’da toprağa verilecek.

Sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ve uzun zamandır demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda, yaklaşık bir hafta önce rahatsızlandı. Kalp damar tıkanıklığı nedeniyle Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Suda'nın beynine giden ana damarlardan birinde pıhtı oluştuğu ve felç geçirdiği tespit edilirken, yoğun bakım ünitesine alınarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavisi süren Suda doktorların yoğun çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

pakize suda


Suda'nın vasisi olan yeğeni Dilara Elagözlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ölüm haberini duyurdu. Elagözlü paylaşımında, "Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda beynine pıhtı atması sonucu bu sabah hayatını kaybetmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

YARIN YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK


Pakize Suda'nın cenazesi, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde yarın kılınacak cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığına defnedilecek. Pakize Suda'nın aslen İzmirli olduğu, Muğla'nın Menteşe ilçesinde ablası ve yeğeninin yaşadığı öğrenildi.

MUĞLA'DA DEFNEDİLECEK

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Suda'nın yeğeni Sanatçı Dilara Elagözlü, "Teyzem Pakize Suda Muğla'yı çok severdi. Teyzemin en yakın akrabası, en yakını annem ve benim. Bu nedenle Menteşe'ye defnedilecek" dedi.

 

 

Pakize Suda'nın cenaze töreni detayları belli oldu ile ilgili etiketler Pakize Suda cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.