'Pakize Suda öldü' iddiası: Onur Akay, SuperHaber'e açıkladı

Bir süredir sağlık sorunlarıyla savaşan 70 yaşındaki oyuncu ve yazar Pakize Suda'nın hayatını kaybettiği iddia edildi. Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, sosyal medyadan Pakize Suda ile çekilen bir fotoğraf karesini paylaşarak ''Pakize Suda’yı kaybettik'' ifadelerine yer verdi. Ancak gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. SuperHaber'in ulaştığı Onur Akay, Pakize Suda ile ilgili sosyal medyada ortaya atılan 'öldü' iddiasını yalanlayarak beden sağlığının yerinde olduğunu belirtti.

Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gören ve demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda'nın hayatını kaybettiği haberleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan, bir dönem beraber çalıştığı yakın arkadaşı Pakize Suda ile çekilen fotoğraf karesini sosyal medya hesabından ''Huzur içine uyu güzel kadın… Pakize Suda’yı kaybettik'' notuyla yayınladı. Mehmet Arslan'ın paylaşımının ardından sanat camiasının ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından Pakiza Suda ile igili paylaşımlarda bulundular. 

'Pakize Suda öldü' iddiası: Onur Akay, SuperHaber'e açıkladı

 0NUR AKAY'DAN PAKİZE SUDA İDDİALARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile bilinen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise SuperHaber'den Merve Barut'a yaptığı açıklamada ortaya atılan iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Akay, Pakize Suda'ya yakın bir kaynak ile konuştuğunu ve ünlü sanatçının beden sağlığının iyi olduğunu belirtti. 

Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan da gerçek kısa süre sonra ortaya çıkınca yaptığı Instagram paylaşımını sildi. 

Onur Akay, daha sonra konu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Pakize Suda’nın vefat ettiğine yönelik haber ve sosyal medyada da paylaşımlar var. Ancak bu haber doğru değil Pakize Suda yaşıyor. Üç gün önce zaten sağlık durumu ile ilgili bir yazı yazmıştım.''

'Pakize Suda öldü' iddiası: Onur Akay, SuperHaber'e açıkladı - Resim : 2

'Pakize Suda öldü' iddiası: Onur Akay, SuperHaber'e açıkladı - Resim : 3

Onur Akay, geçtiğimiz günlerde Pakize Suda'nın sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirmiş ve ünlü oyuncunun son halini de paylaşmıştı.

Onur Akay, Pakize Suda için şunları söylemişti: “Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor. Onu oyun oynarken görenler, “ne oldum dememeli ne olacağım demeli” atasözünü söyleyerek gözyaşı döküyor. Allah yardımcısı olsun, şifalar versin inşallah.”

 

'Pakize Suda öldü' iddiası: Onur Akay, SuperHaber'e açıkladı ile ilgili etiketler Onur Akay Sosyal Medya pakize suda mehmet arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.