Pakdemirli'den sel bölgeleriyle ilgili kritik uyarı: Yarın ve cumartesi ağır olacak!

Büyük yangınların tamamının söndürülmesi müjdesinin ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bilgilendirme toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Pakdemirli, "Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldık." ifadelerini kullandı. Bakan Pakdemirli ayrıca sel bölgeleri için kritik uyarıda bulunarak yarın ve cumartesi gününü işaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli orman yangınlarının tamamının kontrol altına alınması sonrası bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Pakdemirli önemli açıklamalarda bulundu.

Pakdemirli'nin açıklamaları şöyle:

Büyük yangınlardan dolayı tüm ülke teyakkuz halindeydi. Bu teyakkuz halinden hayatın normal akışına geçiyor olmamız lazım.

Burdur'un Bucak ilçesindeki orman yangınını kontrol altına aldık.

Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk. Tüm yangınları kontrol altına aldık.

Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldık.

Yarın ve cumartesi ağır yağışın olacağını ve meteorolojik riskin devam ettiğini bildirmek istiyoruz.

Pakdemirli'den sel bölgeleriyle ilgili kritik uyarı: Yarın ve cumartesi ağır olacak! ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Yangın pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.