Pahalı olduğu için Bodrum'a veda eden Çağla Şıkel bu yıl tatilini ucuza getirdi

Bodrum'u daha pahalı bulduğu için rotasını Çeşme'ye çeviren iki çocuk annesi ünlü model Çağla Şıkel, sezonluk 450 bin TL'ye kiraladığı evinde ailesiyle birlikte tatilin tadını çıkarıyor. Ekonomik davranan Şıkel sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerini de evinde yiyor.

2008 yılında hayatını birleştirdiği Emre Altuğ ile 2015 yılında evliliğini sonlandıran Çağla Şıkel şimdilerde oğulları Kuzey ve Uzay ile tatilin keyfini çıkarıyor. Türkiye’nin en çok kazanan modellerinden Çağla Şıkel, bu yıl tatilini ucuza getirdi. Bodrum'a pahalı olduğu için veda edip sezonu Çeşme’de açan ve sezonluk kiraladığı evinde ailesiyle birlikte kalan ünlü model ekonomik davrandı. Kahvaltı ve akşam yemeğini evde yiyen 43 yaşındaki ünlü model, beach için ise kendisine indirim yapan yerlere gidiyor.

Pahalı olduğu için Bodrum'a veda eden Çağla Şıkel bu yıl tatilini ucuza getirdi

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; 2018 yılında aylık kazancının 200 bin TL olduğunu açıklayan ve şimdilerde bundan çok daha fazlasını kazanan Çağla Şıkel, tatil ekonomisi yaptı.


ÇEŞME'DE KİRALADIĞI VİLLADA AİLESİYLE TATİL YAPIYOR

Annesi, teyzesi ve ablası ile çocuklarıyla Çeşme'de tuttuğu sezonluk villada kalan ünlü model, kahvaltıyı mutlaka evinde yapıp akşam yemeklerini de yine evde yiyor.

Pahalı olduğu için Bodrum'a veda eden Çağla Şıkel bu yıl tatilini ucuza getirdi - Resim : 2


DAHA AZ ÖDEME YAPMAK İÇİN TANIDIK MEKANLARA GİDİYOR

Özel havuzlu evinin kirası için sezonluk 450 bin TL ödeyen ünlü model, gündüzleri ise daha çok tanıdık mekanlara gidip toplam ücretin yarısını ödüyor. Çağla Şıkel, Çeşme ve İstanbul arasında da uçak yerine VIP araç tercih ediyor.

Pahalı olduğu için Bodrum'a veda eden Çağla Şıkel bu yıl tatilini ucuza getirdi - Resim : 3

Bu arada ünlü model, son birkaç senedir de Bodrum'u Çeşme'ye göre daha pahalı bulduğunu söylemiş ve bu nedenle müdavimi olduğu Bodrum'a gitmekten vazgeçmişti.

 

 

Pahalı olduğu için Bodrum'a veda eden Çağla Şıkel bu yıl tatilini ucuza getirdi ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Bodrum Çeşme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.