Pablo Martin Batalla, Bursaspor'a antrenör oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Er, ekibini dikkat çeken bir isimle güçlendirdi. 41 yaşındaki teknik adam, yeşil-beyazlıların efsane ismi Pablo Martin Batalla’yı teknik ekibine dahil etti.

Bursaspor efsanesi Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı takımın teknik ekibine katıldı. Arjantinli yıldız, teknik direktör Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor'da ilk antrenörlük deneyimini  gerçekleştirmiş olacak. Er'in teknik ekibinden Fazlı Tan geçtiğimiz günlerde istifa etmişti.

Öte yandan, Mustafa Er’in sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Genç teknik adam, sözleşme konusunda ise Bursaspor Kulübü’nde 5 Haziran’da gerçekleşecek olan kongreyi bekliyor.

2009-2014 ve 2016-18 yılları arasında toplam 7 sezon Bursaspor forması giyen Pablo Martin Batalla, 2010'daki şampiyonlukta büyük katkı sağlamıştı. Futbolu bıraktıktan sonra da çok sevildiği Bursa şehrinden kopmayan Tangocu'nun heykeli dikilmişti.

Özlüce Tesisleri'nin girişine Beşiktaş'a attığı golün heykeli dikilen Batalla, açılışa geldiğinde "Bir gün ger döneceğim" demişti.

ÖZER HURMACI KULÜBE VEDA ETTİ

Bursaspor’un iki sezon formasını terleten Özer Hurmacı, veda mesaj yayımladı. Sezonun son maçlarında kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan tecrübeli isim, "Her şey için teşekkürler büyük Bursaspor taraftarı" ifadelerini kullandı. Bursaspor forması ile 45 maça çıkan Özer Hurmacı, 6 gol, 4 asiste imza attı.

Pablo Martin Batalla, Bursaspor'a antrenör oldu

Pablo Martin Batalla, Bursaspor'a antrenör oldu ile ilgili etiketler Bursaspor mustafa er Pablo Martin Batalla özer hurmacı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.