Ozzy Osbourne'un menajeri ünlü sanatçının koronavirüse yakalandığını duyurdu

Müzik dünyasında 'metal müziğin babası' ve 'karanlığın prensi' olarak tanınan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ozzy Osbourne’un koronavirüs testi pozitif çıktı. Haber, ünlü vokalistin eşi ve menajeri olan Sharon tarafından sosyal medyada duyuruldu.

İkinci evre parkinson teşhisi koyulan ve 2 yıldır tedavi gören Ozzy Osbourne koronavirüse yakalandı. Ünlü müzisyenin menajeri Sharon, eşiyle telefonda konuştuğunu ve durumunun iyi olduğunu belirtti. Sharon, Osbourne'un en kısa zamanda Londra’dan Los Angeles’a uçacağını ifade etti.

Pandemi sırasında daha önce Osbourne ailesinden Sharon ve kızları Kelly koronavirüse yakalanmıştı. Ozzy, o dönemde hastalığa yakalanmadığı için yaptığı esprili açıklamada, “Şeytan sayesinde koronavirüsü defettim” demişti.

Ozzy Osbourne'un menajeri ünlü sanatçının koronavirüse yakalandığını duyurdu

Ozzy'nin vokalistliğini yaptığı heavy metalin öncülerinden Black Sabbath grubu, uzun yıllar şeytana tapmakla suçlanmıştı.

2020 yılında Parkinson teşhisi konan 73 yaşındaki Ozzy’nin, ismi henüz açıklanmayan yeni albümünü bu yıl çıkarması bekleniyor. Ozzy Osbourne, 2020’de “Ordinary Man” albümünü yapmıştı.

 

Ozzy Osbourne'un menajeri ünlü sanatçının koronavirüse yakalandığını duyurdu ile ilgili etiketler ozzy osbourne covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.