Özür grubu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEBBİS giriş nasıl yapılır?

Sabah saatlerinden itibaren arama motorlarından araştırılan konulardan bir tanesi de “Özür grubu atama sonuçları” oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yapılan özür grubu atama sonuçlarında öğretmenlerin atandıkları kurumlar ilan edilecek.Peki,atama sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEBBİS giriş nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 5-9 Ağustos 2019 tarihlerinde ,tercihler ise 22-27 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapıldı. İlişki kesme işlemleri ise 2 Eylül 2019 tarihinden itibaren yapılabilecek.Tercihlerin bitmesi ile öğretmen atama sonuçları heyecanla beklenmeye başladı. Peki, Atama sonuçları ne zaman açıklanıyor? MEBBİS giriş nasıl yapılır? Atama sonuçları nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde..

Özür grubu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEBBİS giriş nasıl yapılır?

ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Özür grubu olarakta bilinen,öğretmen yer değiştirme atamaları bugün gerçekleşecek.

MEBBİS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyor.

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

2019 Yılı Özür grubu atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından personel.meb.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek.

 

Özür grubu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEBBİS giriş nasıl yapılır? ile ilgili etiketler MEB
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.