"Özü sözü bir, mert, delikanlı bir adam"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında "Mafya bozuntusu" diyerek hedef aldığı Alaattin Çakıcı, buna sert tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu'na hitaben "Akıllı ol seni bakla sopası ile tanıştırırım" diyen Çakıcı'nın tehdidi siyasette büyük yankı buldu. Eski milletvekillerinden yazar Mehmet Metiner, Kılıçdaroğlu'nun gereksiz bir tartışma başlattığını belirterek, 'mert adam' dediği Çakıcı'yı "Kazığa oturturum cümlesini bir tehdit gibi algılamamak lazım" diye savundu...

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'ye konuk olan Mehmet Metiner, programda gündeme gelen Çakıcı ile Kılıçdaroğlu arasındaki polemiği değerlendirdi. 

Metiner ilk olarak "Bir anamuhalefet liderinin 'Mafya bozuntusu' diyerek onun üzerinden de Sayın Bahçeli'yi hedef alarak geresiz yere tartışma açması doğru değildir. Sayın Bahçeli'nin verdiği cevap bence Türk milliyetçisi bir dava liderine yakışan bir cevaptır. Çünkü bir ülkücü şehidin oğlundan bahsediyoruz." sözleri ile Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Ahmet Hakan'ın Çakıcı'nın tehditkar ifadelerini okuması üzerine Mehmet Metiner "Tam olarak ne dediğini bilmiyorum ama gıyaben tanıdığım bildiğim Alaattin Çakıcı; özü sözü bir, mert, delikanlı bir adam. Kazığa oturturum cümlesini bir tehdit gibi algılamamak lazım" ifadelerini kullandı

"Özü sözü bir, mert, delikanlı bir adam" ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Metiner bahçeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.