Öztürk Yılmaz'dan 'Beştepe'deki CHP'li değerlendirmesi!

CHP'den ihraç edilen Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 'Beştepe'deki CHP'li' iddialarına ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, ''Bu olay CHP içerisinde yuvarlanmış FETÖ kumpasıdır'' dedi.

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, kendisinin partiden ihraç ediliş sürecinde, parti içerisindeki FETÖ vurgusunu yaptığını anımsatarak, "Beştepe'ye giden CHP'li iddiası operasyonunun oluş biçimine baktığımızda da o tespitimizin ne kadar haklı ve geçerli olduğunu bir kere daha teyit etmiş bulunuyoruz" diye konuştu.

Sarayla görüşme oldu algısını kendisine de uyguladıklarını söyleyen Yılmaz, "Bu iğrenç iftiranın çökmesiyle birlikte, bunu tezgahlayanların bütün boyutlarıyla açığa çıkartılması ve istifa etmesi gerekir. Ancak bunun olmayacağını maalesef biliyoruz. Bu konu gündeme geldiğinde benim hiçbir görüşmemin olmadığını vurgulamama rağmen yine bu çevreler fısıltı gazetesiyle okları bana çevirmeye gayret etmişlerdi. Ne diyeyim? Böyle bir ahlaksızlık görmedim. Kazdıkları kuyuya şimdi kendileri düştü ve şu anda görünen o ki CHP'nin iç iktidar mücadelesi devam ediyor" şeklinde konuştu.

 Öztürk Yılmaz'dan 'Beştepe'deki CHP'li değerlendirmesi!

 

Öztürk Yılmaz'dan 'Beştepe'deki CHP'li değerlendirmesi! ile ilgili etiketler FETÖ CHP Ardahan Öztürk Yılmaz milletvekili ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.