Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in FETÖ'den cezaevinde bulunan kadınlarla ilgili "Talimatla hamile kalıyorlar" şeklindeki sözlerini yalanlamaya çalışan CHP'li siyasetçiler bulunurken dikkat çeken bir gerçek tespit edildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 2019 yılında aynı ifadeleri kullandığı ortaya çıktı.

CHP'li bazı siyasetçiler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in hapisteki FETÖ'cü "Kadınlar Talimatla Hamile Kalıyor" ifadelerini yalanlamaya çalışıp FETÖ'yü aklamaya çalışırken aynı ifadeleri kendi Grup Başkanvekilleri Özgür Özel'in de FETÖ'cülere karşı kullandığı ortaya çıktı.

CHP'li bazı siyasetçilerin, kadın hakları savunuculuğu adına yaptığı paylaşım, FETÖ'cülerin kendi ifadeleriyle kanıtlanan Özgür Özel'in de ifade ettiği planlı eylemi inkar ediyorlar Yine CHP içindeki taciz tecavüzlere sessiz kalıp AK Parti'den gelen açıklamaya saldırarak iki yüzlülüklerini gösteriyor.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın paylaşımı:

 Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş

CHP Parti Meclisi Üyesi, Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Candan Yüceer'in paylaşımı:

 Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş - Resim : 2

ÖZGÜR ÖZEL, "KADINLAR TALİMATLA HAMİLE KALIYOR"

Türkiye KHK Platformları ve Diyarbakır KHK Platformu temsilcileri 26 Ekim 2019 tarihinde CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında Özel, "Samimi olarak söylemek gerekirse, Cemaat bu ülkeye çok büyük kötülükler yaptı, Atatürkçü subaylara iftira attı, dünya tarihinin en büyük ve tehlikeli örgütü, devletin bir arınmaya ihtiyacı var. Cezaevindeki kadınlar, örgüt talimatıyla hamile kalıyorlar, insanlar işkence var diyorlar, ancak soruyoruz, kimse, bana işkence yapıldı demiyor" ifadelerini kullandı.

Özel'in bu ifadeleri FETÖ sitesinde ağır dille eleştirilmişti:

Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş - Resim : 3

Ayrıca bu ifadeler sosyal medyada örgütün avukatı olarak bilinen Kemal Uçar tarafından da paylaşılarak yapılan "talimatla hamile kalma" sözünü hiç eleştirmeyip, "İnsanların Meslek hayatlarına karıştınız, Özel hayatlarına bari karışmayın...Ayıptır!" ifadelerini kullandı.

Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş - Resim : 4

Söz konusu açıklamalar faklı basın organlarında da yer bulmuştu

Özlem Zengin'in sözlerinin aynısını Özgür Özel de söylemiş ile ilgili etiketler Özlem Zengin Özgür Özel Kadın Hamile talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.