Özlem Zengin hakkında rezil sözler! Soruşturma başlatıldı...

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in Meclis'te verdiği tokat gibi yanıtlar bazı kesimlerde rahatsızlıkla karşılandı. Sosyal medyada Zengin'e karşı linç kampanyası başlatılırken, Mert Yaşar isimli avukattan rezil bir paylaşım geldi. Zengin hakkında ahlaksız ifadeler kullanan Yaşar'a çok sert sözlerle tepki gösterildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İSE Mert Yaşar hakkında resen soruşturma başlatıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, geçtiğimiz günlerde TBMM'de, FETÖ'cülerin ve HDP'lilerin çıplak arama iddialarına yanıt verdi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in "Başörtüsü füruattır" sözünü anımsatan Zengin, "Şimdi ne kadar hapisanedeki FETÖ'cü kadın varsa başörtüsü savunucusu olmuşlar. Ben AK Parti Grup Başkanvekiliyim, FETÖ'cülerin malzemesi değilim" dedi.

FETÖ'cülerle birlikte 'çıplak arama' iddialarını gündeme getiren HDP'liler, gerçeklerin yüzlerine vurulmasıyla büyük rahatsızlık yaşadı. Sosyal medyada Zengin'e karşı linç kampanyası başlatıldı. 

REZİL PAYLAŞIMA BÜYÜK TEPKİ

Mert Yaşar isimli bir avukat ise eleştiri sınırlarını bir hayli aşarak Zengin ile ilgili rezilce bir paylaşımda bulundu. İlkel bir İngiliz geleneğini ima ederek iğrenç bir paylaşım yapan Yaşar'a Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AK Parti'lilerden tepki geldi.

Bakan Gül, "Sosyal medyada türeyen ahlaksızlık ve itibar suikastleri her geçen gün şiddetini artıyor. Tokat Milletvekilimiz, Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin Hanıma yönelik ahlaksız ve seviyesiz saldırıyı kınıyorum. Bu eylemlere karşı hukuk, gereği neyse yapacaktır." paylaşımında bulundu. 

"KÖTÜLÜĞÜN TAKIM ELBİSE GİYMİŞ HALİ"

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun da "Diktatörlükte yaşadıklarını düşünürkenki halleri bu. Kötülüğün takım elbise giymiş hali. Allah zihniyetinizden bu ülkeyi muhafaza eylesin." dedi.

"ALÇAK BİLE DEĞİLSİNİZ, ÇUKURSUNUZ"

"AK Parti Malatya Milletvekili Özgür Çalık ise "Grup Başkanvekilimiz Özlem Zengin'e dil uzatanlar alçak bile değilsiniz ...Siz çukursunuz.. ‘Bazı kişiler vardır ki, onlara "alçak" bile diyemem. Çünkü alçaklık; bir seviyedir, onlar çukurdur çukur ..!'" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Mert Yaşar hakkında resen soruşturma başlatıldı.

İşte gelen diğer tepkilerden bazıları:

Özlem Zengin hakkında rezil sözler! Soruşturma başlatıldı... ile ilgili etiketler Özlem Zengin AK Parti Twitter hakaret avukat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.