Özlem Parlu, Selin Ciğerci'yi yine çok kızdıracak! Boşanır boşanmaz Gökhan Çıra'ya öyle bir mesaj attı ki...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz hafta futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Selin Ciğerci'nin evliyken eşine mesaj attığı iddiasıyla mahkemelik olduğu model ve oyuncu Özlem Parlu yine çok konuşulacak bir hamleye imza attı. Cuma günü boşanan ünlü çift sessizliğini korurken Özlem Parlu GökHan Çıra'ya attığı mesajı sosyal medyadan ifşa etti.

2019 yılında görkemli bir düğünle hayatını birleştiren 37 yaşındaki Selin Ciğerci ile kendisinden 12 yaş küçük olan Gökhan Çıra, Beykoz Adliyesi’nde yaklaşık 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak boşandı.

Boşanma sonrası çift ortak bir açıklama yaparak “Biz birbirimizi çok sevdik, çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösteririz bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki aynen başladığımız gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

 
Boşanmanın ardından, Selin Ciğerci'nin evliyken eşine mesaj attığı iddiasıyla mahkemelik olduğu oyunculuğun yanı sıra modellikte yapan Özlem Parlu yine çok konuşulacak bir hamleye imza attı. Özlem Parlu, Gökhan Çıra, "Hoş çocuksun doğru yolu bulmuşsun, zamanında demiştim sana" diye mesaj attı ve bu mesajın fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.

Özlem Parlu, Selin Ciğerci'yi yine çok kızdıracak! Eski eşi Gökhan Çıra'ya öyle bir mesaj attı ki...

Selin Ciğerci'nin bu olaya nasıl bir tepki vereceği merak konusu olurken, Özlem Parlu'yu bu paylaşımından sonra Instagram'da engellediği ortaya çıktı. Konu ile ilgili Gökhan Çıra ise henüz sessizliğini koruyor.

Özlem Parlu, Selin Ciğerci'yi yine çok kızdıracak! Eski eşi Gökhan Çıra'ya öyle bir mesaj attı ki...


NE OLMUŞTU?


Geçtiğimiz yıl Selin Ciğerci Özlem Parlu'nun eşi Gökhan Çıra'ya sosyal medyadan mesajlar attığını iddia ederek bir kafede Ciğerci, Parlu'ya hesap sormuştu. Selin Ciğerci, Özlem Parlu ile bir mekanda tartışmış ardından da çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak ifşa etmişti. Bu olayın ardından Özlem Parlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunmuştu. Parlu’nun avukatı Levent Karakoç suç duyurusu dilekçesinde, müvekkili Özlem Parlu’nun bir düğündeyken şüpheli Selin Ciğerci’nin müvekkilinin üzerine atlayarak boğazını sıktığını, ikinci olayda ise başka bir mekanda müvekkilinin üzerine bulduğu birtakım ahşap aksesuarları fırlatmaya çalıştığını söylemişti. Ayrıca dilekçede, Selin Ciğerci’nin Özlem Parlu’ya ait Instagram şifresini kırmaya çalıştığı, WhatsApp hesabının da kapatılması için başka telefonlardan defalarca girilmeye çalışıldığını öne sürmüştü.

 

Özlem Parlu, Selin Ciğerci'yi yine çok kızdıracak! Boşanır boşanmaz Gökhan Çıra'ya öyle bir mesaj attı ki... ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Sosyal Medya Özlem Parlu gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.