Özlem Gürses Kılıçdaroğlu avukatlığına soyundu

Çin'e giden ihracat treni için, 'Çin'e gitmiyor. Halkalı'da durdu" diye açıklamada bulunan Özlem Gürses şimdi de Kılıçdaroğlu'nun skandal 'Sözde cumhurbaşkanı' açıklamasına değindi. Canlı yayında Kılıçdaroğlu'nun ifadesinin yanlış anlaşıldığını açıklamaya çalışan Gürses'e Esra Elönü sosyal medya hesabından yanıt verdi. Elönü, "Özde trenses, sözde spiker. Yayın Halkalı'da değil ama bakışlar hep tren arıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediği 'Sözde cumhurbaşkanı' ifadesinin yankıları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine sarf ettiği skandal ifade için CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı tazminat davası sonrası Kılıçdaroğlu da konuya ilişkin yaptığı açıklamasında kendini "Yapay gündem oluşturulmaya çalışılıyor" diyerek savundu.

Öte yandan Çin'e giden ihracat treni için, "Çin'e gitmiyor. Halkalı'da durdu." açıklamalarıyla gündeme gelen Sunucu Özlem Gürses de konuya ilişkin canlı yayında değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını kendisinin çok iyi anlayabildiğini fakat pek çok kişi tarafından yanlış anlaşıldığını ifade eden Gürses, Kılıçdaroğlu'nun 'Sözde cumhurbaşkanı' açıklamasının tonlama sebebiyle farklı algılandığını iddia etti.

Özlem Gürses Kılıçdaroğlu avukatlığına soyundu - Resim : 2

Gürses'in 'tonlama' açıklamalarına ise Star yazarı Esra Elönü'den cevap geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Elönü, "Özde Trenses, Sözde spiker. Yayın Halkalı'da değil ama bakışlar hep tren arıyor" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" vesilesiyle parti genel merkezinde basın toplantısı düzenlemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın medya üzerinde baskı oluşturduğunu iddia eden ​​​​​​​Kılıçdaroğlu, "Basın İlan Kurumu bir anlamda 'basın infaz kurumuna' dönüşüyorsa oturup bir düşünmemiz gerekiyor. Nasıl bir medya ya da nasıl bir demokrasi oluşturmak istiyorlar? 2020 senesinde Türkiye'de bir ülkenin sözde Cumhurbaşkanı bir gazeteyi direkt hedef göstererek 'Ben o gazeteyi okumuyorum sizler de satın almayıp okumayın' diye çağrıda bulunuyorsa o ülkedeki medya üzerinde bulunan vesayeti ve baskıyı bir kez daha düşünün." demişti.

Yaşanan olayların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, kendisine yönelik sarf ettiği 'sözde Cumhurbaşkanı' sözleri nedeniyle 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Özlem Gürses Kılıçdaroğlu avukatlığına soyundu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Esra Elönü özlem gürses sunucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.