Özlem Gürses: Ekrem Bey gezinin finansmanının İBB bütçesinden karşılandığını söyledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bayramdaki Karadeniz gezisine katılan gazeteci Özlem Gürses, o tartışmaya son noktayı koydu. Gürses, İmamoğlu’nun, gezinin tüm masraflarının Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılandığını söylediğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nda gazetecileri Karadeniz gezisine götürmüştü. Ekrem İmamoğlu'na; geziye katılan gazeteciler, gezinin masrafının nereden karşılandığı ve Cumhurbaşkanı adaylığı sinyali gibi konular nedeniyle kendi destekçileri de dahil toplumun büyük kesiminden büyük tepki gelmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine katılan gazetecilerden Özlem Gürses, İmamoğlu'nun gezinin masraflarının belediye bütçesinden karşılandığını söylediğini ifade etti.

Gürses şu açıklamayı yaptı:

"Gezinin finansmanı nasıl karşılandı? Verilen cevabı aktarıyorum. Biz dedik ki; bu otobüsler, bu yemekler nasıl karşılandı? Sayın İmamoğlu ve Murat Ongun dedi ki; içinde bulunduğumuz bu otobüsleri İBB bütün masraflarını karşıladı, başkana tahsisli otobüs. Yani ne demek bu otobüsü başkan kullanıyor. Çünkü niye; üzerine çıkıp hitap yapabildiği teknolojik alt yapısı olan bir otobüs o. Pekiyi, güzel otobüs o. Diğer masraflar nasıl karşılanıyor? Kuru fasulye-pilav yedik mesela. Bunun parasını kim ödedi? Ekrem Bey dedi ki; ben Türkiye'nin neresine gidersem gideyim benim bir ünvanım var. Bu da İBB Başkanı ünvanı, dolayısıyla ben belediye başkanı olarak bu gezileri yapıyorum. Gezinin bütün finansmanını da Büyükşehir Beldiyesi bütçesinden karşılanıyor. Bu, Yomra Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki bir açılış töreninin gezisidir, dedi."

Özlem Gürses: Ekrem Bey gezinin finansmanının İBB bütçesinden karşılandığını söyledi ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB özlem gürses Karadeniz gezisi gezi masrafları ibb bütçesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.