CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor

CHP'den istifa eden ve Gelişim ve Demokrasi Platformu adı altında örgütlenen Özlem Ağırman, yeni parti kuracağını açıkladı. 7 Ekim günü bir basın açıklaması ile partileşme hareketini başlatacağını belirten Ağırman'ın sıkı bir Muharrem İnce destekçisi olması da gözlerden kaçmadı.

Bir süredir Gelişim ve Demokrasi Partisi için kuruluş çalışmalarını sürdüren Özlem Ağırman, 7 Ekim günü bir basın açıklaması ile partileşme hareketini başlatacak.

Oda Tiyatrosu'nda yapılacak basın açıklamasından önce ise bir tiyatro oyunu sergilenecek. Ardından Özlem Ağırman basın açıklaması yapacak.

CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor

İNCE DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Ağırman'ın sosyal medya hesabına bakıldığında, bir süredir Muharrem İnce'nin "Memleket Hareketi' kapsamında yaptığı ziyaretlerden ve konuşmalardan paylaşımlar yaptığı görülüyor.

CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor - Resim : 2

CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor - Resim : 3

CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor - Resim : 4

ÖZLEM AĞIRMAN KİMDİR?

1989’da Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun oldu. 1999’da memuriyetten ayrıldıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi oldu. 2001- 2003 tarihlerinde CHP Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 2003-2005 tarihleri arasında CHP Tuzla İlçe Yönetim Kurulu İlçe Sekreterliği görevini yaptı. Aynı zamanda bir sanatçı olarak iki albüm çıkardı.

1 Kasım’da 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, müzik uğraşlarına son vererek CHP’den aday adayı olarak siyasi yolculuğuna devam etti. 2015 seçimlerinden itibaren de bir sonraki seçimlerde milletvekili adayı olmak için ara vermeden çalışmalarına başladı. 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adayı oldu.

24 Haziran seçimlerinden sonra, demokratik bir kurultayı talep etmek ve parti içi muhalif çizgisi nedeniyle başka pek çok partili gibi disiplin kuruluna verildi. İstanbul İl Disiplin kurulunun “İhraç ” kararı sonrasında YDK'ya başvurmadan CHP'den istifa etti.

 

CHP'den ayrıldı, yeni parti kuruyor ile ilgili etiketler CHP istifa Parti Muharrem İnce Özlem Ağırman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.