Özlem Ada Şahin kimdir?Berkay'ın eşi! Arda Turan Berkay olayı!

Özlem Şahin kimdir? Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin davasında karar çıktı. Arda Turan ile Berkay arasında Emirgan'da kavga çıkmıştı.Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Peki Berkay'ın eşi Özlem Şahin kimdir? Detaylar haberimizde...

Özlem Şahin kimdir? Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın üçüncü duruşması bugün görüldü. Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.Arda Turan ve Berkay arasındaki çıkan kavga ile ilgili Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, açıklama yapmıştı. Peki Özlem Ada Şahin kimdir?

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık'ta dünyaya geldi

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

ARDA TURAN CİNSEL TACİZ SUÇUNDAN BERAAT ETTİ

Arda Turan- Berkay Şahin davasında mahkemeye kararını verdi. Arda Turan'a cinsel taciz suçundan beraat etti. Arda Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Bu suçlardan mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Yaşadıkları kavga sonrası futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin hakkında açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

NE OLMUŞTU?
Özlem Şahin’i ‘Evli olmasaydım seni kaçırmazdım, çok güzel bir kızsın’ sözleriyle taciz ettiği iddia edilen Arda Turan ve Berkay arasında kavga çıkmıştı. Emirgan'daki bir eğlence mekanında Arda Turan şarkıcı Berkay Şahin'in eşini taciz etmiş ve ikili arasında yaşanan kavga sonrası Arda Turan hakkında "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehliye sokmak" ve "kasten yaralama" suçmalarıyla dava açılmıştı.

Özlem Ada Şahin kimdir?Berkay'ın eşi! Arda Turan Berkay olayı! ile ilgili etiketler Arda Turan Berkay Şahin Özlem Ada Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.