Özköylü’den hakeme sert tepki: Atacaksın golü hakemi de rakibi de yeneceksin

1. Lig’de Erzurumspor ile berabere kalan Pendikspor’un teknik direktörü Özköylü, hakemlere sert eleştirilerde bulunarak, “Olağanüstü kötü bir yönetim vardı. Akıl alacak gibi değil. Kızıyoruz hakeme. Olağanüstü yanlış kararlar verdi. Atacaksın golü, hakemi de rakibi de yeneceksin.” ifadelerini kullandı.

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kalan Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, yaptıkları çok basit hatalar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

“BEKLENTİMİZ ÇOK FARKLIYDI”

Pendik Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özköylü, "Hayal kırıklığı yaşadığımız bir maç. Beklentimiz çok farklıydı. Üç puan kazanmak istiyorduk. Karşımızda sıkıntıları olan ve buraya eksik gelen bir Erzurumspor FK vardı. Kadro kalitesini daha yukarıya çıkarmış bir takım olarak ikinci yarıya 3 puanla başlamamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

“OYNADIĞIMIZ OYUNUN KARŞILIĞINI ALAMADIK”

İlk yarıda üretken olamadıklarını vurgulayan Osman Özköylü, "Oyunun kontrolü hep bizdeydi. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk ve öne de geçtik. Kendi oyuncumuzun hatasının penaltıya sebep olması büyük bir hayal kırıklığı oldu. Çok üzgünüm. Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. Kazanmamız gerekiyordu. İyi bir takımız. Bugün istediklerimizi tam anlamıyla yapamadık. Kızgınım. Çok basit hatalar yaparak rakibe 1 puan verdik. Oyuna oyuncu alıyoruz. Attığımız gol bizim oyuncu nedeniyle iptal oluyor. Penaltıya da bizim oyuncu sebep oluyor. Oyuncunun sahaya girdiğinde katkı vermesi lazım. Bir futbolcu, basit bir penaltıya sebep olamaz." şeklinde görüş belirtti.

“KINIYORUZ HAKEMİ OLAĞANÜSTÜ YANLIŞ KARARLAR VERDİ”

Karşılaşmadaki hakem yönetimini de sert bir şekilde eleştiren Özköylü, "Böyle bir yönetimden şaşkınım. Verdikleri kararlar tuhaf. Erzurumsporlu oyuncular maç boyunca sürekli yerde. İlk yarıda 2 dakika, ikinci yarıda 9 dakika uzatma var. Rakip oyuncuları bir kere bile uyarmadı. Bunu anlayamıyorum. Berabere bitirmeye mi çalışıyor? Olağanüstü kötü bir yönetim vardı. Akıl alacak gibi değil. Kızıyoruz hakeme. Olağanüstü yanlış kararlar verdi. Atacaksın golü, hakemi de rakibi de yeneceksin." diye konuştu.

Özköylü’den hakeme sert tepki: Atacaksın golü hakemi de rakibi de yeneceksin ile ilgili etiketler Pendikspor Erzurumspor Spor Toto 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.