Özkoç, Kılıçdaroğlu'nu tehdit mi etti? "Beni ve seni buraya getiren irade isterse ikimizi de götürür"

CHP'nin boykot ettiği CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akıl Çemberi programına konuk olan Hakan Bayrakçı, çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Canlı yayında kendisine gelen bir mesajı okuyan Bayrakçı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'u çağırıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilemesini istediğini söyledi. Bayrakçı, ardından iki isim arsında restleşme yaşandığını öne sürdü.

Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Akıl Çemberi programında Başak Şengül'ün konuklarından biriydi. Yayının sonuna doğru söz sırası başka bir konuktayken moderatörden izin isteyerek araya girdi, CHP'li bir isimden kendisine geldiğini ifade ettiği mesajı okudu:

"Diyor ki Kılıçdaroğlu Özkoç'u çağırıyor, 'Çok özür mahiyetinde olmasa da özüre yakın açıklama yap' diyor, 'Yapmam' deyince 'Disiplin mevzusu olur' diyor. 'Yanlış yaptın' diyor. Bilgi bana yeni geldi. Özkoç, 'Sen kimi disipline sevk ediyorsun. Beni ve seni buraya getiren irade isterse ikimizi de götürür' diyor. Bu sağlam bir kaynak."

Özkoç, Kılıçdaroğlu'nu tehdit mi etti? "Beni ve seni buraya getiren irade isterse ikimizi de götürür"

Başak Şengül de bu açıklamalar üzerine "Sizin kaynağınız kim, ne kadar doğru bilemiyoruz. Ben şerh düşmek zorundayım, bunlar teyit edilmemiş bilgiler" dedi.

FAİK ÖZTRAK: BU İDDİANIN ASLI ASTARI YOK

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Hakan Bayrakçı'nın ortaya attığı iddiaya Kayseri'den tepki gösterdi. "Bizim izlemediğimiz bir TV kanalında bir takım senaryolar üretildiği, genel başkanımızla aslı olmayan konuşmalar yapıldığına dair program düzenlendiğini fark ettik. Bu sözlerin aslı astarı yoktur" dedi.

Özkoç, Kılıçdaroğlu'nu tehdit mi etti? "Beni ve seni buraya getiren irade isterse ikimizi de götürür" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP CNN Türk Engin Özkoç hakan bayrakçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.