Özışık kardeşlerle ilgili yürütülen soruşmada yeni gelişme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu gazeteci Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık'ın evlerinde arama yapılmasından için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına talimat yazısı yazıldığı öğrenildi. Talimat yazısının ulaşması sonrası iki kardeşin adreslerinde yapılan aramada iki bilgisayar ve iki cep telefonuna el konduğu belirtiliyor.

Sabah gazetesinden Dilhan Dumanoğlu ve Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım"dan suç duyurusunda bulunmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusu sonrası başlatılan soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na Özışık kardeşlerin adreslerinde arama yapılması için talimat yazısı yazdı.

ARAMA İZNİ İSTENDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, talimat yazısı üzerine İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'nden Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın adreslerinde aranma yapılabilmesi talebinde bulundu.

CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARLARINA EL KONULDU

Talebi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği'nden çıkan arama kararı sonrasında, Özışık kardeşlerin ikametlerinde İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldı. Özışık kardeşlerin Ataşehir'deki adreslerinde bulunan iki adet bilgisayar ve iki cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

Özışık kardeşlerle ilgili yürütülen soruşmada yeni gelişme ile ilgili etiketler Hadi Özışık polis soruşturma süleyman özışık arama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.