Özilhan çifti maçta kavganın ortasında kaldı!

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu üyesi İzzet Özilhan oyuncu eşi Yasemin Özilhan ile gittiği Anadolu Efes-CSKA Moskova karşılaşmasında saldırıya uğradı.

Güzel oyuncu Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan geçtiğimiz gün Euroleague'de final maçı oynayan Anadolu Efes - CSKA Moskova karşılaşmasına gitti. Eşinin de yönetim kurulunda olduğu takımın maçını izleyen Yasemin Özilhan, bir kavganın ortasında kaldı.

Maçın son anlarında doğru bir grup Fenerbahçe taraftarının, Anadolu Efes koçu Ergin Ataman'a küfürlü tezahürat yapmasıyla birlikte saha birden karıştı. Kendisine küfür eden taraftarlara sözlü karşılık veren Ergin Ataman, olayların dahada büyümesine sebep oldu.

YASEMİN, EŞİNİ GÜÇLÜKLE TUTTU

İki takım taraftarları arasında yaşanan tartışma sırasında Anadolu Grubu Yönetim Kurulu üyesi İzzet Özilhan da olaylara müdahil olarak Fenerbahçeli taraftarlarla sözlü diyaloga girdi. Tartışmalar kısa bir süre içerisinde yerini kavgaya bırakınca, Yasemin Özilhan, eşini güçlükle tutmaya çalıştı. Yasemin Özilhan, yaşanan arbede esnasında büyük korku yaşadı.

Özilhan çifti maçta kavganın ortasında kaldı!

"HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Yaşadığı olayın şokunu güçlükle atlatan Yasemin Özilhan, Instagram hesabından Engin Ataman'ın fotoğrafını paylaşarak, "Sen bizi Avrupa'nın en iyi 2'nci Takımı yaptın. Her zaman yanındayız. Maalesef meyve veren ağaç taşlanıyor." yazdı.

Özilhan çifti maçta kavganın ortasında kaldı! - Resim : 2

 

Özilhan çifti maçta kavganın ortasında kaldı! ile ilgili etiketler Instagram Anadolu Efes Yasemin Özilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.