Özgür Özel'in PKK'nın kanalında ne işi var?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in terör örgütü PKK'nın yayın organı olarak bilinen Medya Haber adlı kanalda açıklamalar yapması tepki topladı. Türk askerleri için 'işgalci' tanımını kullanan ve "Türk ordusunu bozguna uğrattık" ifadesine yer veren teröristlerin yayın organında Özel'in ne aradığı merak konusu oldu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, terör örgütü PKK'nın yayın organında açıklamalar yaptı. Özel'in canlı yanına çıktığı kanal daha önce Türk ordusuna 'işgalci' diyerek, askerleri 'bozguna uğrattıklarını iddia etti.

Gazeteci Mehmet Ardıç, Özel'in PKK'nın yayın organında konuk olmasına sert tepki gösterdi. Ardıç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Özgür Özel, sen yurtdışında yayın yapan terör örgütü PKK'nın kanalı "Medya Haber"e çıkıp devleti eleştiren birisin ve Türkiye’nin ana muhalefet partisinin grup başkanvekilisin!

Bundan hicap duyman gerekirken yalanlarla çığırtkanlık yapıyorsun!"

Özgür Özel'in PKK'nın kanalında ne işi var? ile ilgili etiketler Özgür Özel PKK metya haber tv kanalı konuk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.