Özgür Özel, 'Meclis'teki kavgada yumruk yedi' iddialarına yanıt verdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in burnundaki bandaj sosyal medyada gündem oldu. Meclis'teki görüşmelere burnunda bandajla katılan Özel'in, Meclis'teki kavgada burnundan darbe aldığı iddia edildi. İddialara yanıt veren Özel, "Burnumdaki bandajın yaşananlarla ilgisi yok. Pazar günü geçirdiğim planlı küçük bir operasyon sonrası 3 günlüğüne burnumuzda böyle bir bandaj var" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri istenmeyen görüntülere sahne oldu. Özellikle geçtiğimiz gün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ile ilgili kuruluşların bütçesinin tartışıldığı Meclis'te, çıkan yumruklaşa kavga sonrası CHP'li Özgür Özel'in de burnunun kırıldığı iddia edildi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN O İDDİALARA YANIT

Meclis'teki oturumlara burnunda bandajla çıkan Özel, dün 2022 yılı bütçe görüşmelerine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Burnundaki bandın Meclis'teki kavganın ardından yapıldığı öne sürülen Özel, bant için 3 gün önce geçirdiği bir operasyonun ardından sarıldığı bilgisini vererek şu ifadeleri kullandı;

 "OPERASYON GEÇİRDİM"

"Burnumdaki bandajın bugün yaşananlarla ilgisi yok. Geçtiğimiz gün de izlediniz. Pazar günü geçirdiğim planlı küçük bir operasyon sonrası 3 günlüğüne burnumuzda böyle bir bandaj var"

Özgür Özel, 'Meclis'teki kavgada yumruk yedi' iddialarına yanıt verdi ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel TBMM Meclis Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.